Animerad reklamfilm

Let’s get things explained!Klicka här!

Animerad reklamfilm som förklaringsredskap har ökat enormt under de senaste åren i Sverige.

För att ta sig igenom bruset och nå ut med sitt budskap så behöver vi engagera mottagaren.

Genom en animerad reklamfilm kan tittaren knyta an till avsändaren på väldigt kort tid.

Men för att den ska nå sin fulla potential så finns det några smarta tips att tänka på.

Avfall Sverige

En informationsfilm om fördelar med energiåtervinning och hur det fungerar i praktiken. Gjord åt Avfall Sverige och 30 andra energibolag.

Seco Tools

Seco Tools ville engagera sina anställda genom ett nytt sätt att kommunicera. Denna företagsfilm visar förändring på ett engagerande och intressant sätt och är en av fem produktioner som producerats av Explainer.

Cirkulär Ekonomi

I denna informationsfilm förklarar fyra branschorganisationer tillsammans hur Sverige verkar för en cirkulär ekonomi.

Vi plockar ut essensen av det ni vill kommunicera och paketerar det på ett lättbegripligt och tilltalande sätt. Utöver animation, illustration och manus lägger vi därför mycket tid och resurser på att förstå exakt vad det är ni vill förmedla. Det är ett digert grundarbete. Men vi nöjer oss aldrig med något annat.

Utvalda produktioner

Animerad reklamfilm – Ert första möte med den som tittar

En animerad reklamfilm är ofta det första mötet med tittaren och produktionens kvalité säger mycket om er verksamhet. På Explainer jobbar vi hårt med att se till att detta blir en enkel, engagerande och positiv upplevelse.

Det är bra att prioritera budgeten för din animerade reklamfilm och välja ett produktionsbolag som skapar koncept och arbetsmaterial från grunden. Men viktigast av allt är kanske att lära känna dig som kund, förstår er bransch och målgrupp. För att kunna förenkla det ni vill kommunicera måste produktionsbolag ha tid och resurser att sätta sig in i er verksamhet för att förstå den på djupet.

Vi som produktionsbolag brinner för det vi sysslar med och pratar mer än gärna animerad reklamfilm med er. Det är bara att slå en signal till någon av våra projektledare. Vi erbjuder alltid fri konsultation – just för att vi tycker ämnet är så intressant själva.

Kontakta oss